桐城网

我要注册

QQ登录

只需一步,快速开始

moonlight shadow Piano Covergirl

桐网贡生

QQ

The last that ever she saw him
carried away by a moonlight shadow
He passed on worried and warning
carried away by a moonlight shadow
Lost in the riddle last Saturday night
far away on the other side
he was caught in the middle of a desperate fight
and she couldnot find how to push through

The trees that whisper in the evening
Sing the song of sorrow and grieving
All she saw was a silhouette of a gun
he was shot six times by a man on the run
and she couldnot find how to push through
I stay I pray I see you in heaven far away
I stay I pray I see you in heaven one day
Four am in the morning
I watched your vision forming
Star was glowin in a slivery night
will you come to talk to me this night
but she couldnot find how to push through
I stay I pray
I see you in heaven far away
I stay I pray
I see you in heaven one day

中文大意:

她最后一次见到他,
  但因月光的影子而失去意识,
  他发出了警讯,
  上个周末的夜晚已在河里迷失,
  在遥远的那一边,
  他被困在一场亡命的打斗中,
  而她却无能为力。

树林在黄昏时分低语,
  唱一首关于忧愁与悔恨的歌曲,
  她看到的是一把枪的轮廓,
  在遥远的那一边,
  他被一个奔跑的男子连开六枪,
  而她却无能为力。

我停留,我祈祷,
  在遥远的天堂想见,
  我停留,我祈祷,
  总有一天在天堂想见。

凌晨四点钟,
  我注视着你的幻影形成,
  银色的夜晚星光璀璨,
  在遥远的那一边,
  今晚你会来找我吗?
  但是她却无能为力。

夜色虽然沉重,但空中充满了生气,
  但她却无能为力。。。

【分享精彩·网聚未来】 我骄傲,我是桐城人! 桐城网宗旨:弘扬主旋律,讴歌真善美,传播正能量,彰显精气神。
该用户已被删除

来听听。。好好听的歌。

超喜欢了。

【分享精彩·网聚未来】 我骄傲,我是桐城人! 桐城网宗旨:弘扬主旋律,讴歌真善美,传播正能量,彰显精气神。
该用户已被删除
哈哈。。听不懂看翻译啊。
该用户已被删除
恩,还好。呵呵
该用户已被删除

好是好 就是TMD听不懂

呵呵

桐网贡生

QQ

呵呵。。嘘

小声点

虽然你知道了什么但是别说。嘿嘿

1万

1万

桐网进士

论坛建设

QQ
 很好听 我也很喜欢 天空,依然蓝

1万

1万

桐网进士

论坛建设

QQ

哈哈 也不送朵花给我呀 好堵住我嘴呀

桐网贡生

QQ

很伤感的一首歌。。我超喜欢的。

是我一个好朋友推荐的。

桐网贡生

QQ
那好吧。马上送你花。